Снимка: Нова тв
fallback

Иво Танев получи най-ниската зрителска подкрепа и стана поредният участник, който се сбогува с VIP Brother. По думите му той бил честен до последния момент и нямал стратегия.

Не скри, че се е разочаровал от част от звездите в къщата и посочи Ернестина Шинова и Джино като своите фаворити в шоуто. Той осигури щит за Ернестина, което означава, че тя е първият финалист във VIP Brother.

Малко преди да излезе от къщата Иво Танев се набърка в поредния скандал заради навика си да пощипва жените по дупето. И докато Светлана подмина закачката му, Кичка не бе толкова щастлива от еротично-просташкия жест.

"Бъди доволна, че някой ти обръща внимание", защити се Иво. Певицата обаче бе възмутена и не възприе за нормално човек, с който се е запознала в предаването да си позволява подобни неща.

Във VIP Brother се завърна Луна, този път като коментатор. Фолкпевицата видимо има някакви проблеми, които са умело използвани от продуцентите. Възприемаща се за кандидат-президент тя разхвърля банкноти сред зрителите от 5 и 10 лева, с което явно даде старт на "кампанията си".

Ласкин и Жени Калканджиева обаче я поставиха на място и определиха постъпката й като унизително отношение към хората без много финансови възможности.

Същевременно звездите се включиха в традиционната благотворителната разпродажба на собствени вещи, която ще бъде под мотото "Подай ръка, усмихни се!". Акцията е в помощ на хората в неравностойно положение, а конкретната цел – събиране на сума в размер на 6 000 лева за купуване на техника в център за работа с деца с увреждания "Св. Стилиян Детепазител" – Сливен. В дневния център се предоставят социални услуги на 30 деца и 30 възрастни с увреждания. Парите ще бъдат събирани на онлайн търг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

me

преди 8 години

Значи такова нагло навлизане в личното пространство, просто не е истина. И всички го защитават. Ама какво му е нормалното някой да те щипе по д-то? Ако ти роднина или много близък приятелк, ок, да кажем, че може. Ама някакъв непознат да опипва жените в къщата и най-нагло да заявява "радвай се че все още някой иска да те пипа", бррррр. Гнусно! И жените търпят, защото ги е срам. Както винаги. Ми ако някой в метрото те хване за дупето дали ще се червиш или ще се обърнеш да го зашлевиш?

11

ааа

преди 8 години

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, VIP Brother.

10

Анонимен

преди 8 години

Според мен пощипването на дупенца е нещо нормално

fallback